Ketchup en schaamlipcorrecties

Ketchup en schaamlipcorrecties

Op mijn werk spreek ik een collega die een fling heeft met een meisje. Hij is al vijf keer met haar naar bed geweest, maar ze heeft wel een lelijke vagina. En lelijke tieten.

Wel is ze lief. Maar wie wil er tegenwoordig in godsnaam nog lief zijn? Waar doen we het allemaal voor? MAAK DIE VAGINA MOOI!

Let's talk business, meiden. Laser die binnenste schaamlippen toch lekker weg joh. Wat heb je er nou aan? Ze zijn hartstikke lelijk en hangen erbij als een verjaarde pruik.

En wat nou als je naar bed gaat met je vriendje? Die mag ze al helemaal niet zien, die lacht je dan hard uit. Die wil een playboypoesje likken, geen uitgelubberde flamoes.

Kabouterdorp bij je kut

Volgens de plastisch chirurg en de verzekering is het een noodzaak dat je ze laat indammen, want blijkbaar kunnen jouw rosbief-lipjes zorgen voor een oncomfortabel gevoel en hygiëneproblemen. Dat is nog wel het ergste van allemaal: HYGIËNEPROBLEMEN.

Want stel je voor dat jouw schaamlippen van 40 centimeter lang allemaal ziektes met zich meedragen... Of dat er soa-schimmels op beginnen te groeien. Of dat er zich een kabouterdorp vestigt! Weg ermee dus.

"Mag dat, mama?"

Als ik aan mijn moeder vraag of ik een schaamlipcorrectie mag, lacht ze me uit. Recht in mijn gezicht. Gelukkig lach ik mee, want ik was uiteraard ontzettend serieus.

Nadat ze haar tranen van het lachen weggeveegd heeft, komt ze met haar troostende woorden: "Lieve schat, we zijn allemaal anders geboren. Een andere vagina maakt je juist mooier, anders dan de rest. Welke vent wil nou continu dezelfde vagina bevredigen?".

Hamburgerkut

Precies, mannen willen niet hun hele leven lang één vagina. Daarom zijn ze single of niet monogaam. Maar zo'n hamburgerkut, wie lijkt dat nou wat? En waar vind ik de perfecte burger?

Laatst vond ik wel uiteindelijk de perfecte dubbele cheeseburger, hij leek 99 procent op het plaatje. Ik was blij en at gelukzalig.

Dure grap

Afijn, op zoek naar de perfectie poenie vind ik een VPRO-documentaire over plastische chirurgie. In het begin nog allemaal mild en saai met buikwandcorrecties, maar dan is het zover: de vagina is aan de beurt.

En wel door een dokter die maandelijks bijna een half miljoen binnensleept door schaamlippen eraf te branden. Misschien een leuke ambitie voor geldhongerige geneeskundestudenten?

Maar ja, hoe gaat zo'n operatie nou eigenlijk?

screenshot van de docu Beperkt HoudbaarZo doen ze dat

Ik zal hier de tekstuele uitleg geven, maar voor de mensen die de bewegende beelden willen zien: hier is de docu terug te kijken.

Je ziet een geschoren vagina. De lippen worden uitgetrokken en de chirurg heeft een prachtige laser in zijn hand ter grootte van een potlood. Dan zet hij een lijn op de door jou gekozen indamming-to-be en lasert hij heel mooi alles weg. Wat vreemde vloeistof erbij en doorgaan hoor.

Daarna pakt hij allemaal rare dingen en doet hij daar rare dingen mee (ja, beter dan dit kan ik het niet uitleggen) en uiteindelijk is het klaar. En daar lig je dan, half bloedend met een gelaserde punani. En dan wordt er voor de leukigheid ook nog een foto van gemaakt.

Totale bullshit

Totaal triest is het eigenlijk dat men een beeld (van vagina's) aan wil nemen dat helemaal niet overeenkomt met de realiteit. Want wie heeft er nou van nature een playboypoesje?

In de jaren zeventig was een ongeschoren rommelige vagina toch ook nog sexy? Helaas moeten kutjes nu tegenwoordig eruit zien alsof het die van vierjarigen zijn. Als je dus later een vent hebt en je hebt eindelijk die operatie hebt gedaan, valt hij op kinderkutjes en is hij een pedofiel.

Dus dames met schaamlipambities: zeik niet. Een persoonlijke poenie maakt je vrouwelijk. Tenzij je schaamlippen veertig centimeter lang zijn natuurlijk - dan recommandeer ik van harte een correctie.

Gepubliceerd op 9 februari 2012
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

I.

I.

Als ik het screenshot bekijk moet ik bijna overgeven.
Je moet blij zijn met het lichaam dat je hebt.

Niet elke vagina is hetzelfde en dat geld ook voor penissen.
Die zijn ook niet allemaal hetzelfde.
De ene is dik, de ander dun, sommigen zijn krom en anderen staan scheef, wat maakt het uit.
Hoor je jongens wel eens klachen "mam, ik wil een peniscorrectie"?

Niet alles is perfect in het leven en soms moet je gewoon blij zijn met wat je hebt. En voor de misvormde organen geldt: als je er maar plezier mee kan hebben. Mooi of lelijk het maakt niet uit, het gevoel blijft hetzelfde.

12 jaar geleden

L.

L.

Eten wat de pot schaft, niet zeuren.

12 jaar geleden

J.

J.

Wat een smerige kut op dat plaatje

12 jaar geleden

U.

U.

mag er een censuurbalkje over dat plaatje?

12 jaar geleden

L.

L.

Ik ben het volledig met je eens!

12 jaar geleden

D.

D.

Echt. G?dverdomme.

Natuurlijk zullen mensen die echt een misvorming hebben, denken: Ja jij hebt makkelijk praten. Maar hoeveel kan er nou mis zijn met een vagina? Dat plaatje, dat is een misvorming. En hebben ze nagedacht over de risico's? Napijnen? Infecties?

En dat voor kapot normale BINNENSTE SCHAAMLIPPEN. Ongelofelijk :(

12 jaar geleden

D.

D.

Echt. G?dverdomme.

Natuurlijk zullen mensen die echt een misvorming hebben, denken: Ja jij hebt makkelijk praten. Maar hoeveel kan er nou mis zijn met een vagina? Dat plaatje, dat is een misvorming. En hebben ze nagedacht over de risico's? Napijnen? Infecties?

En dat voor kapot normale BINNENSTE SCHAAMLIPPEN. Ongelofelijk :(

12 jaar geleden

I.

I.

ziek en goed artikel!

ben denk ik erg blij dat ik de plaatjes niet kan zien door mijn slechte internet verbinding =D

12 jaar geleden

G.

G.

Nasty....

12 jaar geleden

Y.

Y.

Kun je ALSJEBLIEFT die afbeelding weghalen?

12 jaar geleden

S.

S.

Wow, jezus... terwijl ik dit briljante verhaal las moest ik mijn hand voor het plaatje houden... IK gaf er bijna van over.. Heel grappig bedacht, het ideaalbeeld van 'down under' is gewoon depressing.
ben blij met wat je hebt, en lach om dit verhaalke :P

12 jaar geleden

Y.

Y.

Y r my hero <3

12 jaar geleden

A.

A.

he het is helemaal niet zo erg want zo ben je geboren en dat moet je accepteren en een maat van mij wil je wel likken

12 jaar geleden

M.

M.

TROLLOLOL! xp

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.